CALENDARI JULIOL!

Drena Fit i No Greix

De entre la calor i el sol sorgeix el CALENDARI JULIOL per salvar-te l’estiu i aconsellar-te els millors remeis que sabem que et calen. Aquest mes et volem ajudar en:

  • El sistema renal: seguint el preparat estrella que existeix des d’abans de la guerra civil i que, fins ara, no ha deixat de curar ronyons i vies urinàries hem extret que els productes clau per millorar bel sistema renal són: la boixerola, l’anomenat “rompe piedras” (pots deduir per què te aquest nom), la cua de cavall, el bedoll i les estigmes de blat de moro. No deixis que els viatges i el canvi d’aigües alterin el teu rellotge intestinal!
  • El cuidat de la pell: si el teu objectiu és aconseguir un torrat bonic i respectuós amb la teva pell et recomanem la presa de betacarotens, els quals estimulen el bronzejat (amb la vitamina A).A més, és molt important tenir una protecció solar de qualitat ,com la que et vam mostrar en el passat post, dóna-li una ullada!. Per últim, cal una hidratació profunda i fresca després de tantes hores sota la exposició del sol, hidratació que aconsegueixen donar-te les de cremes amb Aloe Vera que tenim a Germinal, les més demanades durant tot l’any!
  • La circulació: sabem les llargues hores de visites guiades o el treball que t’obliga a estar de peu perjudiquen les teves cames… fes que es relaxin i que regui la circulació amb la Lecitina de soja, que neteja les arteries; i el Venox i el Castanyer d’Índies, que tracten directament la circulació de retorn -situada a les cames.
  • Objectiu silueta: amb el bon temps se’ns activen les piles i ens posem seriosament a aconseguir aquell objectiu que ens vam proposar a cap d’any. La combinació de Drena Fit i NoGreix són la millor empenta per a poder arribar a l’ideal al que pretens arribar, prova’ls!

Encara no saps en què tracta aquest calendari? Doncs és un calendari mensual que personalitzem a Germinal segons dels carències més comunes de cada època, és a dir, que l’adaptem al que tu necessites! Seguint aquest calendari la teva salut passarà de llarg el 10 i convertiràs la teva vida en una mica més BIO!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *