Comparteix!

Enviaments

Les despeses d’enviament a la península seran de 4,00 € . Amb una compra superior a 40€  l’enviament serà gratuït.

Les despeses d’enviament a les Balears serà de 12,00€ .

Per a Canàries, Ceuta, Melilla i, d’altres països, poseu-vos en contacte amb nosaltres per telèfon 93 458 07 69 o correu-e nuria.germinal [@] gmail.com

L’enviament estarà cobert per l’empresa de distribució Tipsa, la qual entregarà i -en cas de devolució- recollirà la comanda al domicili indicat. El temps estimat d’entrega a la península és de 48h/72h. En cas de les Balears, a les Illes Menors és de 48h -72h i a les Majors de 48h.

Els temps, però poden modificar-se per diverses circumstàncies

Abans d’entregar el producte es trucarà al client per confirmar l’assistència al domicili indicat. En cas que no hi hagi resposta i no pugui ser entregat, en un termini de 7 dies des de l’avís d’absència el producte serà retornat al proveïdor.

Sí, gaudiràs de despeses d’enviament gratis si la teva comanda supera els 40 euros en productes.

Aquesta promoció és vàlida només per a comandes amb destinació Península (Espanya peninsular) i no és aplicable per a la resta de destinacions.

Totes les comandes rebudes abans de les 18.00 en un dia laborable són processats i les posem en mans de les missatgeries aquest mateix dia (excepte les comandes amb enviaments a Canàries, Ceuta, Melilla i d’altres països).

El temps de trànsit dels paquets amb destinació Península és de 24/48 hores de dies laborables (dilluns a divendres no festius ni en origen ni en destinació).

El temps de trànsit dels paquets amb destinació Balears és de 48/72 hores de dies laborables (dilluns a divendres no festius ni en origen ni en destinació).

El temps de trànsit dels paquets amb destinació Canàries, Ceuta, Melilla i d’alres països, depèn en gran manera de les retencions duaneres, sent molt variable, per la qual cosa no podem oferir una estimació de temps de trànsit per a aquestes destinacions.

Els temps, però poden modificar-se per diverses circumstàncies

Per a Canàries, Ceuta i Melilla, poseu-vos en contacte amb nosaltres per telèfon 93 458 07 69 o correu-e nuria.germinal [@] gmail.com

Només a  península i Balears

Per a Canàries, Ceuta i Melilla o d’altres països, poseu-vos en contacte amb nosaltres per telèfon 93 458 07 69 o correu-e nuria.germinal@gmail.com

La comada realitzada i confirmada  no es pot cancelar.

No es possible reactivar comandes cancel·lades.

Si el client desitja rebre algun dels productes anul·lats, haurà de realitzar una nova comanda.

Només es podran retornar comandes en els següents casos:

  • Si un producte és defectuós o està en mal estat.
  • Si la caducitat d’un producte té menys de 3 mesos de validesa a partir de la data d’entrega.

O segons estipuli l’Agència Catalana de Consum en la data de la compra.

L’import a retornar serà el corresponent als productes que es retornin; les despeses d’enviament no es reemborsaran.

En cas de tenir alguna qüestió addicional, si us plau, dirigiu-vos a al nostre correu electrònic: nuria.germinal@gmail.com

Formes de pagament i seguretat

Disposem de les següents formes de pagament:

Paypal

Si tens un compte en Paypal, pots fer el pagament a través d’ella. El pagament es processa de manera immediata i la comanda es processa amb rapidesa.

Targeta de crèdit o dèbit

Pots pagar amb la teva targeta de crèdit o dèbit, de qualsevol entitat, a través de la nostra passarel·la de pagament segur. En aquest cas el pagament també es confirma de manera immediata i la comanda es processa amb rapidesa.

No cobrem comissió per cap de les formes de pagament.

La teva compra a la nostra botiga és totalment segura.

Triïs la forma de pagament que triïs, disposem de totes les mesures de seguretat pertinents per a garantir la salvaguarda de les teves dades de pagament.

Mai ha passat, però si alguna vegada tens dubtes amb els càrrecs que es reflecteixen en el teu compte procedents de les compres a la nostra botiga, contacta immediatament amb nosaltres perquè puguem donar-te una resposta.

D’altres dubtes

Si, tenim botiga física al carrer Provença, 362 08037 Barcelona

Telèfon: 93 458 07 69

Correu-e: nuria.germinal [@]gmail.com

Si, és el RSI 26.08255/B

Si et queden dubtes, escriu-nos a nuria.germinal [@]gmail.com i et respondrem immediatament.