Comparteix!

Després d’aquest llarg confinament, sentim la necessitat de passar més temps a l’aire lliure, vestir-nos amb roba més lleugera per suportar la calor i lluir una silueta saludable.

Us proposem 3 pautes:

1. No mengis menys, menja més sa

És important canviar el xip en relació amb l’alimentació. Si realment volem canvis perdurables en el temps, no hem de fer dietes amb data de caducitat sinó que hem de canviar els nostres hàbits.

En general, augmentar les verdures i llegums i reduir el consum de cereals (arrossos, pa, farines) refinats i carns grasses acostuma a donar bons resultats. També hem d’evitar el consum de begudes refrescants, alcohol i tota mena de dolços i deixar-los només per moments especials o per premiar-nos per la feina ben feta (sense abusar!).

2. Mou-te!

Combat el sedentarisme amb 20 minuts d’una passejada a pas lleuger (sense parar-se a mirar botigues). Una bona idea és anar a passejar a la platja, però també pots incorporar la passejada anant o retornant del treball.

També és important pujar i baixar les escales sempre que es pugui.

3. Ajuda’t amb productes naturals

A Germinal hem dissenyat el Pack Silueta Saludable per ajudar-te a assolir els teus objectius i que puguis reduir silueta d’una forma sana.

Les càpsules són vegetals.

En ser un producte fet per nosaltres i directe del fabricant, us podem oferir una excel·lent qualitat al millor preu.

Glucomana Mega Plus Núria Camps ®

El glucomanano o konjac, és una fibra procedent d’una planta d’origen japonès, el Amorphophallus Konjac. Ajuda a reduir el restrenyiment, afavoreix el control glucèmic i té efectes probióticos. No obstant això, la qualitat més benvolguda d’aquest polisacàrid, sens dubte, és la de sadollar.

Com totes les fibres, la capacitat aprimadora d’aquest producte es deu a la seva habilitat per a sadollar la gana i alentir l’absorció d’altres nutrients (com el sucre i els greixos).

Aquest és un nou producte de la línia Mega Plus que et proporciona amb una sola càpsula, la dosi diària.Amb les 60 càpsules que compte cada envàs, tens coberts dos mesos de tractament.

No-Greix Núria Camps ®

És un cremador de greixos que conté Garcinia de Cambodja, una planta que actua sobre el metabolisme dels lípids.

A més, conté cafè verd que activa el metabolisme i picolinat de crom, que ajuda a metabolitzar millor els hidrats de carboni (sucres a la sang).

Aquests tres productes són només un exemple de l’àmplia gamma que tenim a la botiga.

Si ens expliques el teu cas particular, podem recomanar-te específicament el que tu necessitis.

0 comentarios

Dejar un comentario


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Les teves dades personals s’utilitzaran per a processar la teva comanda, millorar la teva experiència en aquesta web, gestionar l’accés al teu compte i altres propòsits descrits en la nostra Política de Privacitat.

  • Responsable: Núria Camps Anaya
  • Fi del Tractament: Resposta a la informació sol·licitada i relació comercial.
  • Legitimació: El consentiment de l’usuari.
  • Destinatarios: Les dades no es comuniquessin a tercers, excepte obligació legal.
  • Emmagatzematge de les dades: CDMON
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, tal com s’explica en la informació addicional.
  • Informació Addicional: Pots consultar tota la informació sobre Protecció de Dades aquí