Comparteix!

T’has proposat començar la rutina amb un estil de vida diferent? Passa’t al lifestyle saludable! Aquí et deixem els tips bàsics:


1. DORMIR: com ja van dir al passat post, és imprescindible dormir almenys 7h diàries. Si tens problemes d’insomni/somni lleuger t’ajudem a supepar-los amb MELATONINA GERMINAL, PASSIFLORA o una tissana somnífera amb rosella, taronger i passiflora.
Amb això aprofitaràs les hores de somni i el tancar d’ulls i el sentiment de pesadesa durant el dia desapareixeràn.
NOTA: Recorda que abans i després d’anar a dormir has de preparar la teva pell! Desmaquilla’t i purifica el rostre amb l’AIGUA MICEL·LAR i hidrata-la amb la CREMA COLMAR.

2. DIETA: ja sabeu que hem de seguir una dieta variada que ens proporcioni totes les vitamines i minerals que necessitem. Tenim la sort de seguir una dieta mediterrània, però tot i així no sempre ho tenim fàcil…
A Germinal disposem d’aliments per vegetarians, vegans, celíacs… 100% bio. Aquí et deixem algunes idees per sortir-te dels plats típics: hamburgueses de verdures, pasta integral bio, tè sense calories, crema ecològica de llenties i de carxofa,
mermelades de gran varietat de fruites, chips de cigrons, sal de Guérande… Tot això i més al teu abast, vine i descobreix nous sabors!
A més d’aquesta dieta, cal depurar el nostre cos i per a això tenim dos productes estrella de la botiga que potser ja us sonen: DRENA FIT i FETGEBRILL. Actuen com a drenadors i netejen el filtre del nostre cos -el fetge- per desfer-nos de qualssevol impuresa.
A part, són els indicats si busques baixar de pes!

3. ESTRÈS: sabem que la vida dona moltes voltes i que, sovint, els problemes del dia a dia se’ns queden grans, però no han de poder amb nosaltres! És imprescindible controlar l’estrès per poder portar un bon ritme de vida, per això t’aconsellem la RHODIOLA COMPLEX GERMINAL;
que focalitzarà en els teus nervis i t’ajudarà a relaxar-te i abordar les coses amb tranquilitat i optimisme, sense fer-te de somnífer. Prova’l i somriu a la rutina!

4. EXERCICI: per últim però no menys important, toca exercitar el cos cada dia almenys 30 minuts per mantenir un cor sa! No sempre cal apuntar-se a un gimnàs, et convidem a que provis els gyms d’exterior, habilitats en parcs de la ciutat. Si ja ets un veterà de l’esport
has de tastar les nostres barretes energètiques i de control de pes.


Ja veus que són quatre passos simples i encara més fàcils amb l’ajuda de Germinal, així que no valen excuses!

0 comentarios

Dejar un comentario


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *